10 TEXTURI DE TEXT CÂND FEMEIE NECESITĂ CUM ESTE NECESAR

10 sfaturi de text Fiecare fata trebuie să știe despre

În 2017, fetele au un avantaj major asupra oricărui lucru pe care părinții și bunicii lor au avut-o vreodată: pot să-și texte striviile.

În trecut, femeile fie trebuiau să vorbească la telefon, în persoană (IKR!), Fie să nu vorbească deloc. Acum, avem mesaje text. Ceea ce face lucrurile mult mai ușor.

Dreapta?

Corect?

Pai, de fapt. Nu chiar.

Pentru a păstra un interes băieți, jocul dvs. de mesaje text trebuie să fie pe punctul tot timpul. Trebuie să fii relativ amuzant, încrezător, flirty … și trebuie să-i dai ceea ce vrea. Altfel, el va arăta în altă parte.

După cum puteți spune, o mulțime de presiuni vin cu trimiterea de mesaje text. Poți să faci lucruri uimitoare cu telefonul tău, inclusiv o întâlnire cu omul din visele tale. Dar numai dacă știi ce faci.

Iată 10 sfaturi de redactare pe care fiecare fată trebuie să le cunoască:

Fii încrezător

Fetele sunt întotdeauna învățate să nu facă prima mișcare.

„Nu mergeți la el la bar, nu mai spuneți mai întâi despre Tinder și nu-l mai spuneți mai întâi. Lasă-l să facă prima mișcare.

Dar știi ce iubesc cu adevărat? Încredere.

Când vine vorba de mesaje text, aceasta înseamnă că vă ocupați din când în când. Înseamnă că trimiteți textul în primul rând, conduceți conversația și chiar deveniți puțin obraznic.

Nu e nevoie să te joci tot timpul. Dacă ești pe moarte să-l scrii în text și te-ai îmbolnăviți să-l aștepți să intre în contact astăzi, fă-ți mișcarea. Lasă-l să știe că te gândești la el. Lasă-l să știe ce vrei.

Nu răspundeți cu o singură vorbă

Nu este nimic mai rău pentru un tip care depune mult efort pentru a trimite o fată unei meserii decât o fată care răspunde cu un singur cuvânt sau texte foarte scurte.

„Poate.”

„Bine.”

„Misto!”

Poate ucide conversația. Dacă nu ucide conversația prima oară când o vei face, va fi în cele din urmă. El va pierde inima.

Fii interesant. Vorbiți-vă. Implicați-l. Nu te aștepta ca el să facă toată treaba.

Acționați rece

Una dintre cele mai mari reguli în texting nu este să acționezi în nevoie sau disperată. Înțelegem că este ușor să fii dornic. Îți place foarte mult pe cineva și nu poți să-l arăți. Mai ales dacă nu a scris ceva vreme.

„Hei unde ești?”

Nu face asta. Nu în acest stadiu. Trebuie să vă jucați bine și să nu vă arătați că sunteți foarte interesat. Odată ce faci asta, el câștigă. El este în control.

Și poate că nu-i place dacă arăți nevoiași. Nu este o calitate atractivă.

Deci, păstrează calm și așteptați ca el să vă redacteze textul. Nu-l grăbiți. Va face text când va fi gata să scrie. Dacă îl împingi, sigur că ar putea răspunde. Dar poate că nu ar fi fericit. Mai rău, ați fi putut să-l opriți pentru totdeauna.

Băieții îl iubesc când fetele sunt reci și pot aștepta un răspuns. Arată că ești ocupat cu viața, ai chestii ce se întâmplă și nu ești doar pentru el!

Fii tu

Greseala textului # 12 – încercarea de a fi altcineva.

Doar fi tu! Dacă nu sunteți, el va afla în cele din urmă oricum.

Nu-i trimiteți un roman

Nu va fi prea impresionat dacă îi trimiți un răspuns masiv și detaliat care va duce mai mult de un minut la citire. Timpul lui este prețios și, probabil, doar caută să se răcească și să se distreze cu tine. Deci, nu-l împovărați cu texte uriașe care îi explică exact ce ați făcut în timpul zilei.

Discriminați și tăiați vafula. Dacă un text pare prea lung, probabil că este. Fii specific, fii amuzant și păstrezi textele la doar două până la trei linii cel mult.

Fi amuzant

Nu trebuie să fii un comic și nu trebuie să spui glume. Dar arătați-i că aveți cel puțin un simț al umorului. Hai să ne distrăm de el, să ne batăm și să-l înjurăm.

Fii pozitiv!

Nici un tip nu vrea să se trezească la un mesaj „Sunt atât de deprimat astăzi”, mesaj text în această etapă. Dacă doriți ca lucrurile să se dezvolte între dvs. și o pasiune, trebuie să fiți cât mai pozitivi posibil.

Sigur, s-ar putea să existe niște lucruri grave și triste în viața ta chiar acum. Dar nu trebuie să-i spui totul despre asta.

Fii lumină, fii pozitiv, fii distractiv. Arătați-i că vă place să râdeți. Dă-i un motiv să te convingă. Faceți-l să fie ca, „Hei, chiar vreau să-i răspund astăzi, pentru că este atât de distractiv!”

Întrebați-i întrebări despre El Însuși

Este foarte enervant ori de câte ori există o haltere într-o conversație text. Dar, hei, se întâmplă așa ceva.

Cel mai bun mod de a le evita este să-i pună o întrebare – de preferat despre el însuși.

Băieții îi place să vorbească despre ei înșiși. În afară de fotbal, este probabil tema lor preferată. Deci da-i șansa să se deschidă și să păstreze conversația. Întrebați-i întrebări interesante, deschise, care ar fi interesante pentru el să răspundă.

Opriți textul când timpul este corect

Uneori, un text convo ajunge la capăt. Nu se sfârșește pentru totdeauna , dar se termină la acel moment al zilei.

Și dacă vedeți că conversația începe să dispară, nu încercați să o reînvieți. Doar spune-i că ai de făcut ceva și că te vei întoarce mai târziu.

Încercarea de a revigora o conversație pe moarte poate face lucrurile să se înrăutățească. Ce vrei să spui? Vrei să spui ceva doar pentru a menține convoiul în viață? Este o idee proastă pentru că ați putea spune ceva prostește care îl ciudat sau îl dezamăgește. Doar știți când să tăiați o conversație care este în mod clar pe moarte, continuați cu ziua dvs. și loviți-o mai târziu când există lucruri noi de discutat.

Nu întreba dacă e în regulă

„Esti bine? Nu te-ai texted timp de ceva timp. A fost ceva ce am spus?

Nu spuneți niciodată acest lucru, nici vreo variantă a acestuia. Nu inca. Este textul Kiss of Death.

Dacă nu a răspuns de ceva timp, probabil are motive întemeiate. Dar, odată ce ai început să te întrebi dacă l-ai enervat, ești pe o pantă alunecoasă, din care există puține șanse de recuperare.

Nu supra-analizați lucrurile. Doar acceptați că oamenii au motivele pentru care nu au scris mesajele de-a lungul timpului. Credeți că va răspunde în cele din urmă. De obicei, fac.

Aveți alte sfaturi de trimitere a textului?

Rămâi fericit!

Angie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *